Sähköalan ammattilainen.

Sähkösuunnittelu Espoo, Vantaa & Helsinki

Tarvitsetko sähkösuunnitelmaa uuteen asuntoon, asuinrakennukseen, toimistorakennukseen tai muuhun kohteeseen? Tai oletko uudistamassa vanhaa sähköjärjestelmää?

Oli miten tahansa, ComX Oy:ltä hoituu sähkösuunnittelu niin uudis- kuin saneerauskohteisiin asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Olemme laajan palvelun sähköliike, ja palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja muita yritysasiakkaita Espoon, Vantaan, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Toki tarvittaessa urakoimme kauempanakin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Sähkösuunnitelma niin isoon kuin pieneen kiinteistöön

Olemme tehneet lukuisia sähkösuunnitelmia niin suuriin kuin pieniin, uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin. Voit luottaa ammattitaitoomme kaikissa sähköistysasioissa, oli kyseessä sitten asuinrakennus, toimistorakennus, liiketila tai vaikka tehdaskiinteistö. Tuotamme sähköpiirustukset työn laajuuden mukaan joko itse tai yhteistyökumppanimme avustuksella.

Teemme paljon sähkösuunnitelmia rakennusliikkeille aliurakointina sekä taloyhtiöille esimerkiksi linjasaneerausten yhteydessä. Palvelemme myös muita yrityksiä ja tahoja ja olemme erikoistuneet suuriin sähköurakoihin.

Sähkösuunnittelu Espoo, Vantaa ja Helsinki. ComX Oy toteuttaa sähkösuunnitelmat kiinteistöihin.

Sähkösuunnittelija on sähköistyksen asiantuntija

Kun saneeraat vanhaa tai rakennat uutta, haluat varmasti, että sähköistys on käytännöllinen ja toimiva - loppuun asti ajateltu. Siksi kannattaakin pyytää ammattitaitoinen sähkösuunnittelija avuksi sähkösuunnittelussa. ComX Oy:n sähkösuunnittelijoilla on kokemusta ja näkemystä monenlaisista kohteista ja sähköistystarpeista, ja siksi meiltä saakin asiantuntevaa palvelu kohteen laajuudesta ja vaatimuksista riippumatta.

Sähkösuunnitelman teko lähtee liikkeelle aina asiakkaan tarpeista ja kiinteistön vaatimuksista. Kunnollisen sähkösuunnitelman mukaan tehty sähköistys ja valaistus sopii kiinteistön henkeen ja sisustukseen, muovautuu erilaisiin tilanteisiin, parantaa kiinteistön turvallisuutta ja helpottaa arkea.

Ammattitaitoiset sähköpalvelut ComX:ltä

Sähkösuunnittelun lisäksi ComX Oy tarjoaa myös kaikki muut tarvitsemasi sähköpalvelut aina sähköasennuksesta sähköhuoltoihin. Hoidamme asiantuntevasti myös erilaiset tietoliikenne-, antenni-, AV- ja valokuituasennukset. Palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä erilaisissa sähköurakoissa toimialueenamme Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu.

Kerro meille sähkötyötarpeistasi, niin toteutamme toimivat ja laadukkaat ratkaisut kiinteistöösi. Ota yhteyttä!

sähkösuunnittelu

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.