Sähköalan ammattilainen.

Sähköhuolto Helsingin seudulla

Yllättikö sähkövika? Joskus liikekiinteistön tai kotitalouden sähkötyöt vaativat sähköhuoltoa tai -korjausta. Teemme erilaiset sähköhuollot, kuten kiinteistöjen vikakorjaukset monen vuoden kokemuksella ja asiantuntemuksella.

Huoltotöihin kannattaa tilata osaava ammattilainen. Sähkön kanssa ei kannata lähteä leikkimään, ellei ole täysin varma tekemisistään.

Sähköhuolto luotettavalta tekijältä

Luotettava sähkömies tekee työt turvallisesti ja jättää myös keskeneräisen työalueen turvalliseen kuntoon seuraavaa päivää varten. Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kannattaa tarkistaa, että huoltoa suorittava tekijä on luotettava. Ennakkoperintärekisterissä oleva yritys antaa sinulle mahdollisuuden kotitalousvähennykseen. Lisätietoa saat Verohallinnon sivuilta.

Kysy tarjous sähköhuollosta!

sähköhuolto

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.