Sähköalan ammattilainen.

Sähköasennus Espoo, Vantaa ja Helsinki

ComX Oy:n ammattitaitoiselta henkilökunnalta sujuu sähköasennus kohteeseen kuin kohteeseen, vankalla ammattitaidolla. Pääasiallinen toimialueemme on Espoo, Vantaa, Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu. Tarvittaessa tulemme toki suorittamaan sähköasennustyöt kauemmaskin!

Palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä sekä taloyhtiöitä, mutta myös muita asiakasryhmiä sopimuksen mukaan.  Teemme paljon töitä rakennusliikkeille aliurakointina, ja meidät tunnetaankin luotettavana ja laadukkaana kumppanina. Olemmekin erikoistuneet suuriin urakoihin, kuten linjasaneerausten sähköasennuksiin, jotka sujuvat meiltä asiantuntevasti ja sovitussa aikataulussa.

Sähköasennus:

  • Taloyhtiöiden linjasaneerausten sähköasennukset
  • Rakennusliikkeille aliurakointina
  • Muut sopimuksen mukaan

Muista että meiltä saat myös sähköhuollon palvelut kätevästi saman katon alta!

Sähköasennukset taloyhtiöille sekä rakennusliikkeille

Toteutamme ammattitaitoiset sähköasennukset rakennusliikkeille sekä taloyhtiöille. Työskentelemme sekä uudis- että saneerauskohteissa. Meiltä saat tilattua pelkän sähköasennuspalvelun tai halutessasi koko paketin aina suunnittelusta asennukseen.

Erityisosaamistamme ovat linjasaneerausten sähkötyöt, joita teemme aliurakointina rakennusliikkeille. Suosittelemme lämpimästi, että teetätte linjasaneerauksen yhteydessä vanhassa taloyhtiössä kunnon sähköremontin, missä sähkötyöt tehdään kerralla viimeisen päälle kuntoon. Vuosikymmeniä vanhat sähköjärjestelmät, kytkimet ja pistorasiat on helppoa ja edullista uusia suuren linjasaneerausurakan kanssa samaan aikaan.

Sähköasennus Espoo, Vantaa ja Helsinki. ComX Oy hoitaa sähköasennukset ammattitaidolla kohteessa kuin kohteessa.

Ammattitaitoinen sähköasentaja on turvallisen työn tae

ComX Oy:n sähköasentajat ovat kouluttautuneita ja kokeneita sähköalan ammattilaisia. Kun valitset meidät sähköurakoitsijaksi tai teemme sähkötyöt aliurakointina projektissasi, voit luottaa siihen, että saat laadukasta työn jälkeä ja urakka etenee sovitusti.

Turvallisuus on sähköasennustöissämme aina ykkösasia, siitä emme tingi koskaan. Yrityksellämme on S2-sähköpätevyys, olemme Tilaajavastuun Luotettava kumppani sekä Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsen. Teemme aina kaikki sertifioidut mittaukset sekä vaadittavat dokumentoinnit työstämme.

Luotettavat sähköasennustyöt pääkaupunkiseudulla

Kun etsit luotettavaa ja asiansa osaavaa sähköasennuskumppania, ota yhteyttä ComX Oy:n ammattilaisiin. Palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä suurissa sähköasennusurakoissa, mutta myös muita asiakasryhmiä sopimuksen mukaan. Toimialueemme on Helsinki, Vantaa, Espoo sekä koko muu pääkaupunkiseutu. Erikseen sovittaessa suoritamme sähköurakat myös kauempana. ComX:ltä sähköasennus sujuu - ota yhteyttä ja pyydä tarjous jo tänään!

sähköasennus

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.