Sähköalan ammattilainen.

Kuituhitsaus Espoo, Vantaa & Helsinki

Harkitsetko valokuituliittymän hankkimista? Tarvitsetko ammattitaitoista asentajaa? 

Kuituhitsaus ja valokuituverkon asennukset kuuluvat ComX Oy:n laajaan palveluvalikoimaan. Teemme valokuituasennukset asiantuntevasti yrityksille, taloyhtiöille sekä alihankintana rakennusliikkeille. Palvelemme jonkin verran myös yksityisasiakkaita. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo, Vantaa ja Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu. Sopimuksesta tulemme asennustöihin kauemmaskin.

Kuituverkko asennukset yrityksille, taloyhtiöille ja omakotitaloihin

Kuituverkkoasennukset lisääntyvät liikekiinteistöissä sekä asuinalueilla jatkuvasti, eikä syyttä. Valokuitu on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle kuparitekniikalle, sillä uudet palvelut vaativat yhä suurempia tiedonsiirtonopeuksia. Esimerkiksi asuinalueella kaikki talot on mahdollista liittää samaan kuituverkkoon. Jo taloa rakentaessa tai remontoinnin yhteydessä kannattaa miettiä, olisiko sopiva hetki vaihtaa vaivattomaan kuituverkkoon.

Alla luettelemme muutamia kuituverkon etuja:

 • Nopeus ja valtava tiedonsiirtokyky
 • Pieni vaimennus ja suuri kaistaleveys
 • Ei aiheuta sähkömagneettisia häiriöitä ja kestää niitä hyvin
 • Sähköverkon tai ukkosen aiheuttamat ylijännitteet eivät häiritse toimintaa
 • Vahva tietoturva
 • Edullinen ylläpitää
 • Ylikuuluminen ja salakuuntelu lähes mahdotonta 

Valokuituasennus ja valokuituhitsaus ammattilaiselta

Valokuituasennus sujuu meiltä nopeasti mutta silti erittäin huolellisesti takuuvarmalla kuituhitsaustekniikalla - asentajamme hoitavat valokuituhitsaukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa.  Valokuitujen jatkaminen ja päättäminen onnistuvat tarkasti nykyaikaisella valokuituhitsauskalustolla.

Kuituhitsaus on varmin ja laadukkain tapa valokuituliitosten tekemiseen. Teemme valokuituasennuksia ja valokuituhitsauksia usein aliurakointina rakennusliikkeille ja muille pääurakoitsijoille. Olemme luotettava kumppani, joka pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista.

Lue lisää atk-verkon asennustöistä

Tilaa kuituverkon asennus kiinteistöösi jo tänään!

Kun kuituhitsaus ja valokuituasennus ovat ajankohtaisia kiinteistössäsi, ota yhteyttä alan vankkaan ammattilaiseen - ComX Oy:hyn. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita Vantaan, Espoon ja Helsingin sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Kuituhitsaus ei ole ainoa erikoisosaamisalueemme, vaan teemme myös kokemuksella ja asiantuntemuksella kaikki sähkötyöt suunnittelusta asennukseen ja huoltotöihin sekä tietoliikenne-, antenni- ja AV-asennukset.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.