Sähköalan ammattilainen.

ATK-verkko asennukset Espoo, Vantaa & Helsinki

ComX Oy tekee ATK-verkkoasennukset nopeasti ja asiantuntevasti. Pääasiallisena toimialueenamme on Espoo, Vantaa ja Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu. Sopimuksesta palvelemme kauempanakin. Suurimman asiakaskuntamme muodostavat yritykset, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet, joille teemme paljon atk-asennustöitä aliurakointina. Jonkin verran palvelemme myös kotitalouksia.

Olemme laajan palvelun sähköliike ja atk-verkon asennustöiden lisäksi teemme erilaiset sähkösuunnittelu-, sähköasennus- ja -huoltotyöt sekä valokuitu-, antenni- ja av-asennukset. Meiltä saat siis kaikki tarvitsemasi alan palvelut saman katon alta. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Atk-asennus käy meiltä vauhdilla

Asennetaanko yritykseesi uudet atk-laitteet? Kauhistuttaako asennustöiden laajuus, monimutkaisuus ja niihin kuluva aika?

Älä turhaan jää itseksesi tuskailemaan asennustöiden kanssa, siinä palaa helposti päreet ja työhön menee tarpeettoman kauan aikaa. Jätä asennus ammattilaiselle - meiltä ComX:llä hoituvat atk-asennustyöt asiantuntemuksen ja kokemuksen tuomalla nopeudella ja varmuudella.

Palveluihimme kuuluvat:

 • Kaapeloinnit
 • Kytkennät
 • Sertifioidut sähkömittaukset
 • Dokumentoinnit
 • Verkon käyttöönotto

Asennustöissä otamme aina huomioon kohteen sekä käyttäjien tarpeet, vaatimukset sekä rajoitukset. Kokemuksemme erilaisista asennustöistä takaa sen, että teemme aina laadukasta jälkeä ja saat meiltä parhaat ratkaisut kiinteistöösi.

Atk-verkon asennus kiinteistöihin

Myös atk-verkon asennus kiinteistöihin sujuu meiltä vaivattomasti. Asennamme atk-verkot kokeneen sähköasentajan varmuudella niin yrityksille, taloyhtiöille kuin kotitalouksille. Teemme myös paljon asennustöitä rakennusliikkeille aliurakointina. Asennamme vankalla ammattitaidolla kiinteistöihin myös valokuituverkot, antennit sekä av-laitteistot.

Atk-urakointi laadukkaasti ja ammattitaidolla

ComX on sähkö- ja atk-verkkoasennusten osaava ammattilainen. Saat meiltä laajaa palvelua kaikissa tietoliikennealan asennuksissa. Teemme tietoliikenneasennustyöt laadukkaasti vaativissakin kohteissa. Kun siis etsit asiansa osaavaa ja luotettavaa atk-verkon tai -laitteistojen asentajaa, kannattaa pyytää ComX Oy suorittamaan urakka. Toimimme pääasiassa Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella palvellen yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä, toisinaan myös yksityisasiakkaita. Ota yhteyttä!

ATK-verkkoasennus, ATK-verkon asennukset, tietoliikenneasennus

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.