Sähköalan ammattilainen.

Antenniasennus Espoo, Vantaa & Helsinki

Antenniasennus on hyvä teettää osaavalla ammattilaisella. ComX Oy tekee antenniasennukset yritysten, taloyhtiöiden ja kotitalouksien tarpeisiin Espoon, Vantaan, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. 

Palveluihimme kuuluvat:

  • Kaapeloinnit
  • Kytkennät
  • Antennimittaukset
  • Dokumentoinnit

Me tiedämme pitkän kokemuksen ansiosta, miten antennit on parasta suunnata ja sijoittaa katolle. Antennimittauksissa ja -suuntauksissa käytämme antennimittaria, jonka avulla voidaan löytää paras mahdollinen signaali. Kun ammattilainen asentaa antennisi, saat kerralla parhaan ja häiriöttömän yhteyden. Jos et ole itse varma, millainen antenni taloosi tai kiinteistöösi tulisi asentaa, ei hätää, sillä me autamme sinua valitsemaan oikean antennin.

3G- ja 4G-antennin asennukset

Erilaiset antennit tukevat 3G- ja 4G-laajakaistoja, ja jotkin antennit sisältävät sekä 3G- että 4G-verkon taajuudet. Millainen antenni siis valita? Jätä se meidän huoleksemme - kerro vain, millaiseen käyttöön antennia tarvitset, me huolehdimme lopuista.  Meiltä saat myös tarvikkeet 3G- ja 4G-laajakaistaliittymiä varten, kuten modeemisovittimet, joilla kytket modeemin lisäantenniin, suunta-antennit, joilla maksimoit laajakaistan toimivuuden ja kuuluvuuden, sekä ympärisäteilevät antennit vaihtoehtona suunta-antenneille.

VHF- ja UHF- antennin asennukset

HD- eli teräväpiirtolähetykset lähetetään VHF- ja UHF-taajuuksilla ja vaativat siis näkyäkseen vastaavan antennin kiinteistöön. HD-kuva on tavallista televisiokuvaa terävämpi, kirkkaampi ja yksityiskohtaisempi. HD-lähetykset myös yleistyvät jatkuvasti, joten VHF- ja UHF-antenneja asennetaankin enemmän ja enemmän kaikenlaisiin kiinteistöihin. Viestintävirasto on myös asettanut määrätyt vaatimukset taloyhtiöiden antenniverkoille, niiden laadulle ja suorituskyvylle. Taloyhtiöiden antenniverkkojen vaatimuksista voit lukea lisää täältä.

Antennin asennus ammattilaiselta

Jos kiinteistösi sijaitsee Espoon, Helsingin, Vantaan tai muun pääkaupunkiseudun alueella ja antennin asennus on ajankohtaista, ota yhteyttä ComX Oy:n ammattilaisiin. Palvelemme taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita luotettavasti ja asiantuntemuksella. Autamme oikeanlaisen antennin valinnassa ja suoritamme asennuksen ripeästi ja kerralla kuntoon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

antenniasennus

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.