Sähköalan ammattilainen.

Sähköpalvelu Espoo, Vantaa ja Helsinki

ComX Oy:n tarjoama sähköpalvelu on ripeää, luotettavaa ja asiantuntevaa. Palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä sekä taloyhtiöitä erilaisissa sähköurakoissa ja sähköasennustöissä, kuten aliurakointitöissä ja esimerkiksi linjasaneerauksissa. Päätoimialuettamme on Espoo, Vantaa ja Helsinki - ja koko muu pääkaupunkiseudun alue. Sopimuksesta tulemme urakoimaan kauemmaskin. Tutustu laajoihin sähköpalveluihimme ja ota yhteyttä!

Sähköpalvelut a:sta ö:hön

Tarjoamamme sähköpalvelut kattavat kaiken, mitä tarvitsette - sähkösuunnittelusta sähköasennustöihin. Vian yllättäessä saat meiltä myös asiantuntevat ja nopeat sähköhuoltopalvelut. Hoidamme lisäksi erilaiset tietoliikenne-, AV-, antenni- ja valokuituasennukset. Jos siis esimerkiksi yrityksesi neuvotteluhuoneet ovat remontin alla, voimme suunnitella ja toteuttaa teille toimivat AV-ratkaisut.

Taloyhtiöille olemme toteuttaneet lukuisia sähköurakoita linjasaneerausten yhteydessä. Teemme usein myös aliurakointina töitä rakennusliikkeelle, joka vastaa kokonaisurakasta. Olimmepa aliurakoitsija tai pääurakoitsija projektissasi, voit aina luottaa siihen, että aikataulut pitävät ja työn jälki on laadukasta.

Listasta pääset tutustumaan tarkemmin palveluihimme. Jos niistä herää kysymyksiä, voit aina epäröimättä ottaa yhteyttä ja kysyä lisää!

Sähköliike Espoo, Vantaa ja Helsinki. ComX Oy tarjoaa sähköpalveluita luotettavasti ja asiantuntevasti.

Sähköliike täydellä palvelulla

Olemme täyden palvelun sähköliike - meiltä saat siis kaikki tarvitsemasi sähköpalvelut kätevästi saman katon alta - olipa kyseessä suunnittelutyö, sähköasennusurakka tai huoltotyöt. Yrityksellämme on S2-sähköpätevyys, eli henkilökunnallamme on asianmukainen koulutus, työkokemus, sekä hyväksytty sähköturvallisuustutkinto. Olemme myös Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton (STUL) jäsenyritys.

Tilaa sähkömies ComX Oy:ltä!

Nimittäin, kun jätät sähkötyöt osaavalle ammattilaiselle, työt tulevat tehdyksi kerralla oikein. Palvelemme siis lähinnä rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä sekä muita yrityksiä isommissa sähköurakoissa. Voit toki lähestyä meitä myös muiden sähkötöiden puitteissa ja pyytää tarjouksen. Toimialueemme on Helsinki, Espoo ja Vantaa, ja muu pääkaupunkiseutu.

ComX on asiansa osaava sähköpalvelu, jonka ammattitaitoinen henkilöstö hoitaa haastavatkin sähkötyöt turvallisesti ja laadukkaasti - ota yhteyttä!

Kysy lisää sähköpalveluistamme!

Jätä meille yhteydenottopyyntö

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

ComX Oy
Kurkisuontie 16 A
00940 HELSINKI

Y-tunnus: 2512322-6
Puh: 044-5370305

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

ComX Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.