Sähköalan ammattilainen.

Sähkösuunnittelu Espoo, Vantaa & Helsinki

Tarvitsetko sähkösuunnitelmaa uuteen asuntoon, asuinrakennukseen, toimistorakennukseen tai muuhun kohteeseen? Tai oletko uudistamassa vanhaa sähköjärjestelmää?

Oli miten tahansa, ComX Oy:ltä hoituu sähkösuunnittelu niin uudis- kuin saneerauskohteisiin asiantuntemuksella ja ammattitaidolla. Olemme laajan palvelun sähköliike, ja palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä ja muita yritysasiakkaita Espoon, Vantaan, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. Toki tarvittaessa urakoimme kauempanakin. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Sähkösuunnitelma niin isoon kuin pieneen kiinteistöön

Olemme tehneet lukuisia sähkösuunnitelmia niin suuriin kuin pieniin, uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin. Voit luottaa ammattitaitoomme kaikissa sähköistysasioissa, oli kyseessä sitten asuinrakennus, toimistorakennus, liiketila tai vaikka tehdaskiinteistö. Tuotamme sähköpiirustukset työn laajuuden mukaan joko itse tai yhteistyökumppanimme avustuksella.

Teemme paljon sähkösuunnitelmia rakennusliikkeille aliurakointina sekä taloyhtiöille esimerkiksi linjasaneerausten yhteydessä. Palvelemme myös muita yrityksiä ja tahoja ja olemme erikoistuneet suuriin sähköurakoihin.

Sähkösuunnittelu Espoo, Vantaa ja Helsinki. ComX Oy toteuttaa sähkösuunnitelmat kiinteistöihin.

Sähkösuunnittelija on sähköistyksen asiantuntija

Kun saneeraat vanhaa tai rakennat uutta, haluat varmasti, että sähköistys on käytännöllinen ja toimiva - loppuun asti ajateltu. Siksi kannattaakin pyytää ammattitaitoinen sähkösuunnittelija avuksi sähkösuunnittelussa. ComX Oy:n sähkösuunnittelijoilla on kokemusta ja näkemystä monenlaisista kohteista ja sähköistystarpeista, ja siksi meiltä saakin asiantuntevaa palvelu kohteen laajuudesta ja vaatimuksista riippumatta.

Sähkösuunnitelman teko lähtee liikkeelle aina asiakkaan tarpeista ja kiinteistön vaatimuksista. Kunnollisen sähkösuunnitelman mukaan tehty sähköistys ja valaistus sopii kiinteistön henkeen ja sisustukseen, muovautuu erilaisiin tilanteisiin, parantaa kiinteistön turvallisuutta ja helpottaa arkea.

Ammattitaitoiset sähköpalvelut ComX:ltä

Sähkösuunnittelun lisäksi ComX Oy tarjoaa myös kaikki muut tarvitsemasi sähköpalvelut aina sähköasennuksesta sähköhuoltoihin. Hoidamme asiantuntevasti myös erilaiset tietoliikenne-, antenni-, AV- ja valokuituasennukset. Palvelemme pääasiassa rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä erilaisissa sähköurakoissa toimialueenamme Espoo, Vantaa, Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu.

Kerro meille sähkötyötarpeistasi, niin toteutamme toimivat ja laadukkaat ratkaisut kiinteistöösi. Ota yhteyttä!

sähkösuunnittelu

Jätä meille yhteydenottopyyntö