Sähköalan ammattilainen.

Kuituhitsaus Espoo, Vantaa & Helsinki

Harkitsetko valokuituliittymän hankkimista? Tarvitsetko ammattitaitoista asentajaa? 

Kuituhitsaus ja valokuituverkon asennukset kuuluvat ComX Oy:n laajaan palveluvalikoimaan. Teemme valokuituasennukset asiantuntevasti yrityksille, taloyhtiöille sekä alihankintana rakennusliikkeille. Palvelemme jonkin verran myös yksityisasiakkaita. Pääasiallinen toiminta-alueemme on Espoo, Vantaa ja Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu. Sopimuksesta tulemme asennustöihin kauemmaskin.

Kuituverkko asennukset yrityksille, taloyhtiöille ja omakotitaloihin

Kuituverkkoasennukset lisääntyvät liikekiinteistöissä sekä asuinalueilla jatkuvasti, eikä syyttä. Valokuitu on nykyaikainen vaihtoehto perinteiselle kuparitekniikalle, sillä uudet palvelut vaativat yhä suurempia tiedonsiirtonopeuksia. Esimerkiksi asuinalueella kaikki talot on mahdollista liittää samaan kuituverkkoon. Jo taloa rakentaessa tai remontoinnin yhteydessä kannattaa miettiä, olisiko sopiva hetki vaihtaa vaivattomaan kuituverkkoon.

Alla luettelemme muutamia kuituverkon etuja:

  • Nopeus ja valtava tiedonsiirtokyky
  • Pieni vaimennus ja suuri kaistaleveys
  • Ei aiheuta sähkömagneettisia häiriöitä ja kestää niitä hyvin
  • Sähköverkon tai ukkosen aiheuttamat ylijännitteet eivät häiritse toimintaa
  • Vahva tietoturva
  • Edullinen ylläpitää
  • Ylikuuluminen ja salakuuntelu lähes mahdotonta 

Valokuituasennus ja valokuituhitsaus ammattilaiselta

Valokuituasennus sujuu meiltä nopeasti mutta silti erittäin huolellisesti takuuvarmalla kuituhitsaustekniikalla - asentajamme hoitavat valokuituhitsaukset ammattitaidolla kaikissa kohteissa.  Valokuitujen jatkaminen ja päättäminen onnistuvat tarkasti nykyaikaisella valokuituhitsauskalustolla.

Kuituhitsaus on varmin ja laadukkain tapa valokuituliitosten tekemiseen. Teemme valokuituasennuksia ja valokuituhitsauksia usein aliurakointina rakennusliikkeille ja muille pääurakoitsijoille. Olemme luotettava kumppani, joka pitää kiinni sovituista asioista ja aikatauluista.

Lue lisää atk-verkon asennustöistä

Tilaa kuituverkon asennus kiinteistöösi jo tänään!

Kun kuituhitsaus ja valokuituasennus ovat ajankohtaisia kiinteistössäsi, ota yhteyttä alan vankkaan ammattilaiseen - ComX Oy:hyn. Palvelemme yrityksiä, taloyhtiöitä sekä yksityisasiakkaita Vantaan, Espoon ja Helsingin sekä koko pääkaupunkiseudun alueella. Kuituhitsaus ei ole ainoa erikoisosaamisalueemme, vaan teemme myös kokemuksella ja asiantuntemuksella kaikki sähkötyöt suunnittelusta asennukseen ja huoltotöihin sekä tietoliikenne-, antenni- ja AV-asennukset.

Ota yhteyttä jo tänään!

Jätä meille yhteydenottopyyntö