Sähköalan ammattilainen.

ATK-verkko asennukset Espoo, Vantaa & Helsinki

ComX Oy tekee ATK-verkkoasennukset nopeasti ja asiantuntevasti. Pääasiallisena toimialueenamme on Espoo, Vantaa ja Helsinki sekä muu pääkaupunkiseutu. Sopimuksesta palvelemme kauempanakin. Suurimman asiakaskuntamme muodostavat yritykset, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet, joille teemme paljon atk-asennustöitä aliurakointina. Jonkin verran palvelemme myös kotitalouksia.

Olemme laajan palvelun sähköliike ja atk-verkon asennustöiden lisäksi teemme erilaiset sähkösuunnittelu-, sähköasennus- ja -huoltotyöt sekä valokuitu-, antenni- ja av-asennukset. Meiltä saat siis kaikki tarvitsemasi alan palvelut saman katon alta. Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä!

Atk-asennus käy meiltä vauhdilla

Asennetaanko yritykseesi uudet atk-laitteet? Kauhistuttaako asennustöiden laajuus, monimutkaisuus ja niihin kuluva aika?

Älä turhaan jää itseksesi tuskailemaan asennustöiden kanssa, siinä palaa helposti päreet ja työhön menee tarpeettoman kauan aikaa. Jätä asennus ammattilaiselle - meiltä ComX:llä hoituvat atk-asennustyöt asiantuntemuksen ja kokemuksen tuomalla nopeudella ja varmuudella.

Palveluihimme kuuluvat:

  • Kaapeloinnit
  • Kytkennät
  • Sertifioidut sähkömittaukset
  • Dokumentoinnit
  • Verkon käyttöönotto

Asennustöissä otamme aina huomioon kohteen sekä käyttäjien tarpeet, vaatimukset sekä rajoitukset. Kokemuksemme erilaisista asennustöistä takaa sen, että teemme aina laadukasta jälkeä ja saat meiltä parhaat ratkaisut kiinteistöösi.

Atk-verkon asennus kiinteistöihin

Myös atk-verkon asennus kiinteistöihin sujuu meiltä vaivattomasti. Asennamme atk-verkot kokeneen sähköasentajan varmuudella niin yrityksille, taloyhtiöille kuin kotitalouksille. Teemme myös paljon asennustöitä rakennusliikkeille aliurakointina. Asennamme vankalla ammattitaidolla kiinteistöihin myös valokuituverkot, antennit sekä av-laitteistot.

Atk-urakointi laadukkaasti ja ammattitaidolla

ComX on sähkö- ja atk-verkkoasennusten osaava ammattilainen. Saat meiltä laajaa palvelua kaikissa tietoliikennealan asennuksissa. Teemme tietoliikenneasennustyöt laadukkaasti vaativissakin kohteissa. Kun siis etsit asiansa osaavaa ja luotettavaa atk-verkon tai -laitteistojen asentajaa, kannattaa pyytää ComX Oy suorittamaan urakka. Toimimme pääasiassa Espoon, Vantaan ja Helsingin alueella palvellen yrityksiä, rakennusliikkeitä ja taloyhtiöitä, toisinaan myös yksityisasiakkaita. Ota yhteyttä!

ATK-verkkoasennus, ATK-verkon asennukset, tietoliikenneasennus

Jätä meille yhteydenottopyyntö