Sähköalan ammattilainen.

Antenniasennus Espoo, Vantaa & Helsinki

Antenniasennus on hyvä teettää osaavalla ammattilaisella. ComX Oy tekee antenniasennukset yritysten, taloyhtiöiden ja kotitalouksien tarpeisiin Espoon, Vantaan, Helsingin ja muun pääkaupunkiseudun alueella. 

Palveluihimme kuuluvat:

  • Kaapeloinnit
  • Kytkennät
  • Antennimittaukset
  • Dokumentoinnit

Me tiedämme pitkän kokemuksen ansiosta, miten antennit on parasta suunnata ja sijoittaa katolle. Antennimittauksissa ja -suuntauksissa käytämme antennimittaria, jonka avulla voidaan löytää paras mahdollinen signaali. Kun ammattilainen asentaa antennisi, saat kerralla parhaan ja häiriöttömän yhteyden. Jos et ole itse varma, millainen antenni taloosi tai kiinteistöösi tulisi asentaa, ei hätää, sillä me autamme sinua valitsemaan oikean antennin.

3G- ja 4G-antennin asennukset

Erilaiset antennit tukevat 3G- ja 4G-laajakaistoja, ja jotkin antennit sisältävät sekä 3G- että 4G-verkon taajuudet. Millainen antenni siis valita? Jätä se meidän huoleksemme - kerro vain, millaiseen käyttöön antennia tarvitset, me huolehdimme lopuista.  Meiltä saat myös tarvikkeet 3G- ja 4G-laajakaistaliittymiä varten, kuten modeemisovittimet, joilla kytket modeemin lisäantenniin, suunta-antennit, joilla maksimoit laajakaistan toimivuuden ja kuuluvuuden, sekä ympärisäteilevät antennit vaihtoehtona suunta-antenneille.

VHF- ja UHF- antennin asennukset

HD- eli teräväpiirtolähetykset lähetetään VHF- ja UHF-taajuuksilla ja vaativat siis näkyäkseen vastaavan antennin kiinteistöön. HD-kuva on tavallista televisiokuvaa terävämpi, kirkkaampi ja yksityiskohtaisempi. HD-lähetykset myös yleistyvät jatkuvasti, joten VHF- ja UHF-antenneja asennetaankin enemmän ja enemmän kaikenlaisiin kiinteistöihin. Viestintävirasto on myös asettanut määrätyt vaatimukset taloyhtiöiden antenniverkoille, niiden laadulle ja suorituskyvylle. Taloyhtiöiden antenniverkkojen vaatimuksista voit lukea lisää täältä.

Antennin asennus ammattilaiselta

Jos kiinteistösi sijaitsee Espoon, Helsingin, Vantaan tai muun pääkaupunkiseudun alueella ja antennin asennus on ajankohtaista, ota yhteyttä ComX Oy:n ammattilaisiin. Palvelemme taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, yrityksiä ja yksityisiä asiakkaita luotettavasti ja asiantuntemuksella. Autamme oikeanlaisen antennin valinnassa ja suoritamme asennuksen ripeästi ja kerralla kuntoon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

antenniasennus

Jätä meille yhteydenottopyyntö